Markedskroen (tidligere Markedsudvalg)

Store Brønderslev Marked 

Markedskroen

Store Brønderslev Marked

 

Det store telt til Store Brønderslev Marked, Markedskroen, hører under BI - hovedafdeling. Et økonomiske afkast tilfalder derfor BI-hovedafdeling.

 

Gruppen, som planlægger og afvikler alt omkring Markedskroen, består af Georg Holmsteen, Allan Thomsen, Henrik Westerdahl, Morten Bøss og Søren Ø. 


 

Georg Holmsteen, Henrik Westerdahl og Allan Thomsen planlægger og afvikler alle de praktiske opgaver såsom opstilling, indretning, oprydning m.m.. Morten Bøss er manden, der styrer økonomien, og Søren Ø. løser alle de papirmæssige sager.

 

Alle 5 er fuldt beskæftiget ugen op til Store Brønderslev Marked, hver dag under markedet og 3 dage efter markedet.

 

For at afvikle Markedskroen er vi meget afhængige af rigtig mange frivillige hjælpere. Vi har bl.a. brug for hjælp, når teltet skal rejses og indrettes, til bemanding af de 3 barer, og når vi skal pakke sammen og rydde op. Alene bemandingen af de 3 barer kræver ca. 150 frivillige.

 

Mange af de frivillige hjælpere er gengangere, som hygger sig med opgaverne, men der vil altid være behov for nye hjælpere.

 

Vi har en aftale med de 3 sportslige afdelinger, de skal bemande madbaren fredag, lørdag og mandag aften.

 

Vi har også en aftale med:

·         Håndboldafdelingens piger – de sørger hver aften for at restauranten er pæn og ryddelig.

·         Fodboldafdelingens drenge - de sørger for opstilling og nedtagning af borde/bænke.

·         Håndboldafdelingens ynglingedrenge – de hamrer ca. 100 stk. 1 meter lange pløkker i jorden til teltet.

 

Derudover er Bjørnebanden og Fruerne meget behjælpelige med div. opgaver. Alt i alt kræver dette arrangement ca. 250 hjælpere. Uden alle disse frivillige hjælpere kunne vi ikke afvikle/løse denne store opgave.

 

Derfor tusind tak til alle de frivillige hjælpere, som år efter år giver en hånd med.

 

Skulle der være nogen, som synes, at det lyder rigtig spændende, og derfor godt kunne tænke sig at blive en del af markedskroen, så er du/I meget velkommen til at kontakte mig.


 

Søren Ø.


22511191


sorenbirthe@nordfiber.dk